Comfortabele jeans van Pullin

Op zoek naar comfortabele jeans? Dan ben je ein-de-lijk aan het juiste adres! Onze Dening (denim + moving) Jeans van het supertoffe merk Pullin zijn namelijk net zo stijlvol als de bekende jeans, maar zitten zo comfortabel als je joggingbroek! Ideaal dus om aan te doen naar je werk, mee te loungen op de bank, te spelen met je kids of de chachacha te dansen met je vrouw.

comfortabele jeans

Broek van hoge kwaliteit

Pullin heeft na jaren van onderzoek bij de grootste denim-stof producenten van de wereld deze broeken ontwikkeld met materialen die tot liefst 80% elasticiteit bieden, een zachte touch hebben en zogeheten ‘shape memory‘, wat voorkomt dat de broeken vervormd raken wanneer ze vaker gedragen of gewassen worden. Hierdoor zijn deze broeken niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens van ongekend draagcomfort. Écht comfortabele jeans dus! En geloof ons: als je dit eenmaal gedragen hebt, wil je nooit wat anders meer.

Comfortabele jeans door McDaddy

Als je bekend bent met ons merk, dan weet je dat wat wij verkopen altijd uniek is. Soms door kleur, soms door vorm, soms door print. Onze broeken daarentegen zijn uniek in hun samenstelling: hoofdzakelijk katoen (denim) met een snufje elastaan. Onze broeken hebben dezelfde look als de traditionele jeans, maar zijn daardoor vele malen comfortabeler om te dragen. Overtuigd? Bekijk dan hier ons assortiment!

Pullin: een Franse Revolutie

Onze broeken zijn allemaal van het Franse merk Pullin. Een revolutionair merk dat niet alleen toffe broeken maakt, maar bijvoorbeeld ook gave boxershorts. Ze staan garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid en alles wordt geproduceerd met zo min mogelijk belasting voor het milieu. McDaddy is de exclusieve online partner van Pullin en daar zijn we maar wat trots op. Iets gezien van Pullin dat wij nog niet aanbieden? App dan even naar 0643503587 en wij regelen het alsnog voor je!