Klompschoenen @ McDaddy

Onze Klompschoenen zijn een heuse hit geworden, en dat begrijpen we maar al te goed. Oerhollands, supertof uitgevoerd en uiteraard van de kenmerkende hoge kwaliteit. Onze berichten op Social Media gingen keihard viraal en bereikten miljoenen mensen. Door het corona-virus was de opstart van de productie stroef, maar inmiddels kunnen we ze uit voorraad leveren! Vandaag bestellen is dus morgen in huis.

klompschoenen

Klompschoenen: hoe het begon

Op een druilerige zaterdag verveelden we ons in de McDaddy Store en besloten aan het photoshoppen te gaan. Met het volgende resultaat:

Op dit bericht werd ruim 23 duizend keer gereageerd, waarna we besloten iedereen een plezier te doen en ze in productie te brengen. Dat had vanwege de corona-crisis nogal wat voeten in aarde, maar na veel passen en meten en diverse proefmodellen, was het uiteindelijk zover: de schoenen konden in productie!

Stijlvol & heerlijk Hollands

Heerlijk Hollands, uniek in zijn soort en stijlvol tot en met. Het resultaat mag er gelukkig zijn. Uiteraard zijn de schoenen van de kenmerkende hoge kwaliteit en draagcomfort, zijn ze met de hand gemaakt en afgewerkt en hebben ze de WOW-factor die je bij ons mag verwachten. Een perfecte schoen voor naar je werk, bij je (boeren)bruiloft of gewoon onder je vrijetijds-outfit.

Omdat de vraag naar onze klompschoenen érg groot is en de productie nog altijd niet op volle toeren kan draaien, doe je er goed aan jouw maat te bestellen als deze op voorraad is. Is dat even niet het geval? Wees niet getreurd, want dan zullen ze spoedig weer komen. App dan naar 0643503587 om jouw paar alvast te reserveren!

We zien je foto’s graag

Uiteraard vinden wij het erg leuk om onze klompschoenen ook in het wild te zien. Draag jij ze dus vol trots en heb je daar een leuke foto van? Mail die dan vooral even naar socialmedia@mcdaddy.nl en wellicht verschijnt jouw foto wel op onze Social Media!