McDaddy Store

McDaddy Store

Super Saturday Sale!

Aanstaande zaterdag 26 september is het weer zover: dan organiseren we de halfjaarlijkse Super Saturday Sale! Vanaf 13:00 uur ben je weer van harte welkom om jouw toppaar te kiezen uit een grote verzameling samples en modellen die uit de collectie gaan.
Na overleg met Mark Rutte hebben we besloten de volgende stelregels te hanteren:
– Ben je verkouden of heb je griepklachten? Stel je vragen dan aan mijn collega’s Steven of Frank en niet aan mij
– Plotseling smaakverlies behoort tevens tot de symptomen en ook daar hebben we geschikte schoenen voor
– uitingen van totale extase na het ontvangen van jouw supergave schoenen mogen pas in eigen auto. In de winkel geldt: gewoon je bek houden (<— dit móesten we van Mark zo zeggen) 
– het knuffelen van de McDaddy Store-houders is NIET toegestaan. Hetzelfde geldt voor fistbumps en elbow bumps, maar dat is vooral omdat we dat ongemakkelijk vinden
– we verzoeken iedereen om zo’n 3 (maat 50) tot 5 (maat 40) schoenlengtes afstand te houden
– Mondkapjes zijn niet verplicht, maar we waarderen het als je zonder consumptie praat
 
Om te voorkomen dat het wel erg intiem wordt, hebben wij het pand naast onze winkel afgehuurd om zaterdag te kunnen gebruiken. Bij grote drukte is het desondanks wellicht verstandig om je vrouw even in de auto te laten. Vergeet dan vooral niet het raam even een stukje open te zetten.
Tot zaterdag! 
————————————————-

Over de winkel:

Op 6 januari 2017 werd op iets te feestelijke wijze de eerste McDaddy Store van Nederland geopend.
Het epische feest werd door zoveel mensen bezocht, dat we op 7 januari al haast ons faillisement aan moesten vragen.

Gelukkig krabbelen we langzaam weer uit de diepe financiële krater die werd geslagen door de rijkelijk vloeiende whisky’s, bieren en sigaren. Dus we zijn nog steeds geopend! De McDaddy Store is te vinden aan De Waag 14  in Dalen en wij zijn geopend op de volgende tijden:

Zaterdag van 13:00 uur tot 17:00 uur

Meer niet?! Meer niet… maar in overleg is uiteraard alles mogelijk en op afspraak ben je altijd welkom! Dus ga je bijvoorbeeld binnenkort trouwen en wil je graag in alle rust even schoenen voor bij je trouwpak komen passen?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij openen de Store uiteraard met liefde voor zulke momenten en dan kun je in een gesloten winkel, onder het genot van een drankje en in gezelschap van je vrienden in alle rust je trouwschoenen uitzoeken.

Tot snel!

Cheers,

Steven en Tijmen
Owners @ McDaddy

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart