Gratis Kerstballen!

De hele maand december geven we bij McDaddy gratis Kerstballen weg bij de bestelling van een paar van onze kleurrijke schoenen. Uiteraard zijn ze bijzonder gaaf (zie fotobewijs hieronder), maar er zit ook nog eens een prachtig verhaal achter (lees verder onder de foto).

Deze enige echte KerstBALLEN zijn afkomstig van Orchid, een goed doel uit Engeland dat zich inzet voor de bestrijding van kanker die hoofdzakelijk bij mannen voorkomt, zoals prostaatkanker en teelbalkanker. Een missie die we als McDaddy natuurlijk alleen maar van harte toe kunnen juichen, en die ons heeft doen besluiten een honderdtal Kerstballen van Orchid te kopen en zo een mooie donatie aan het goede doel te doen.

Nou willen onze vrouwen geen kerstboom in huis met daarin honderd van deze ballen (wij weten ook niet waarom niet), dus daarom hebben we besloten dat de eerste honderd bestellingen van de maand december GRATIS een exemplaar van deze prachtige ballen ontvangen. Let wel: het betreft hier alleen de aankoop van een paar schoenen.

Plaats dus vooral z.s.m. je bestelling en dan ontvang jij van ons (zo lang de voorraad strekt) deze unieke kerstballen, die niet alleen jouw kerstboom tot de mooiste van de wijk maken, maar ook nog eens een mooi kerstverhaal meebrengen.

Of bekijk HIER onze hele collectie.

De waardering van www.mcdaddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 432 reviews.