De schoenen van Johan Derksen

De schoenen van Johan Derksen zorgen net als Johan zelf nogal eens voor ophef. En het zal jullie niet verbazen dat wij daar wel van houden. Derksen is een eigengereide baas die schijt heeft aan de hele wereld en in tegenstelling tot de meeste mensen die dat zeggen, heeft hij dat ook echt.

Johan Derksen met zijn McDaddy Schoenen

Johan Derksens laarsjes

Aangezien Derksen ook nog eens een trotse Drent is én de organisator van het vetste festival van Nederland, waren we dus maar wat blij dat wij schoenen én kekke laarsjes voor hem mochten maken. Het zal jullie niet verbazen dat de man érg kritisch is op wat hij draagt, maar na veertien proefmodellen, een divers pallet aan kleuren rood en een doos of drie sigaren, was hij eindelijk tevreden. En zijn dankbaarheid toonde hij op 11 januari in de aflevering van Veronica Inside (zie filmpje boven).

johan derksen laarsjes
Johan legt zijn McDaddy laarsjes op tafel

De Derksen eisen: hoge kwaliteit, hoog comfort

Niet gelogen: bij de eerste ontmoeting met Johan in onze McDaddy Store had hij ons binnen twee minuten al geschoten. De schoenen die we hem lieten zien waren ‘clownsschoenen’, hij vroeg zich hardop af waarom hij zijn vrije zaterdag had opgegeven voor een bezoek aan onze winkel en maakte al aanstalten om rechtsomkeert te gaan nog voordat hij zijn jas had uitgedaan.

Terwijl wij als eigenaren kleiner en kleiner werden, ontdooide Johan echter en bleek hij een ontzettend aardige man te zijn, die in het echt exact zo is als op tv: hard, direct, met grote humor en enorm veel zelfspot. Zijn eisen waren helder: effen kleuren (“Wilfred ziet mij al aankomen met polkadots”), hoge kwaliteit materiaal en hoog draagcomfort (“ik ben zeventig plus, denk je dat ik nog schoenen in ga lopen?”).

En hij was maar wat blij met het resultaat, zo liet hij blijken op 11 januari. Momenteel zijn we bezig met een hele lijn schoenen en laarsjes in verschillende kleuren. Volg ons dus vooral op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, of app even naar 0643503587 als je vragen hebt!

De waardering van www.mcdaddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 432 reviews.