Opvallende trouwschoenen voor mannen

Opvallende trouwschoenen zijn nog niet zo eenvoudig te vinden: het assortiment nette schoenen is bij veel webshops hoofdzakelijk bruin, zwart, blauw en grijs gekleurd. SAAI! Bij McDaddy doen we niet aan degelijk: bij ons vind je uitsluitend kleurrijke, unieke schoenen die jou op je grote dag ook een beetje in de spotlights zetten naast je stralende wederhelft.

opvallende trouwschoenen

Kleurrijke trouwschoenen

Als je van kleurrijk houdt, kun je natuurlijk niet op saaie schoenen trouwen. Welke kleur je pak ook heeft, wij hebben daar een kek setje unieke schoenen bij. Nog beter is het uiteraard om eerst opvallende trouwschoenen uit te kiezen en daar je trouwpak op af te stemmen. Bij een gedenkwaardige dag hoort een gedenkwaardige outfit, en wij helpen je daar graag bij.

unieke trouwschoenen

Opvallende trouwschoenen voor elke bruidegom

Het kan natuurlijk best dat je niet elke dag op schoenen als de onze loopt. Geen probleem! Met onze trouwschoenen val je weliswaar altijd op, maar met het ene paar wat subtieler dan met het andere. Wil je dus geen opvallende print, maar wel graag een effen kleur? Hebben we! Schitterend zilver, lakrood of -blauw, egaal geel, voor elke smaak en bij elk pak kunnen wij bijpassende schoenen leveren.

Uniek Ć©n comfortabel

Het grote voordeel van onze schoenen is dat je er direct op weg loopt. Je hoeft ze niet eerst in te lopen of op te rekken, je kunt ze op de ochtend zelf voor het eerst aandoen en dan heerlijk zonder blaren eindigen. Omdat de leren zolen ingelegd zijn met een rubberen loopvlak, loop je bovendien niet het risico dat je bij de openingsdans per ongeluk in de spagaat gaat. En met al die camera’s die op je gericht zullen zijn, is dat natuurlijk wel een prettige wetenschap.

geniet ervan šŸ˜‰

En we zijn nog even benieuwd: hoe ging het bij jou?

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer leuke content!

De waardering van www.mcdaddy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 432 reviews.