Over McDaddy

McDaddy Story

We mogen aannemen dat je van opvallen houdt, als je onze site komt bezoeken. En dat je net als wij een beetje kriebels krijgt van al die zwarte, cognacbruine en donkerblauwe schoenen. Hoe kom je dan ooit onder de aandacht?! Bij McDaddy garanderen we één ding: je zult met onze schoenen altijd in de spotlights staan.

We zijn daarom een samenwerking aangegaan met Pepe Milan, een Spaanse schoenenfabrikant die al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw gespecialiseerd is in het maken van kleurrijke en opvallende schoenen. Wereldwijd worden dagelijks vele schoenen van hun merk verkocht aan mannen die nu eindelijk wel eens iets anders willen dan de saaie schoenen van weleer.

De schoenen worden van hak tot neus met de hand gemaakt in het Spaanse Almansa, waar het hoofdkantoor en de fabrieken van Pepe Milan staan. Hierdoor kunnen wij niet alleen garanderen dat de mensen omkijken als jij passeert, maar ook nog eens dat de schoenen van hoge kwaliteit zijn.

Bestel hier dus snel jouw eigen setje McDaddy-schoenen en ga vanaf vandaag elke dag kleurrijk door het leven. Want mannen op saaie schoenen, daarvan zijn er op de wereld al genoeg. Wil je als eerste op de hoogte zijn als wij nieuwe modellen toevoegen aan ons assortiment? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Tot snel!

Cheers,

Steven en Tijmen
Owners @ McDaddy

Ons aanbod

Bekijk hieronder de interviews met RTV Drenthe en ZO!34

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart