Pullin Boxershorts

De Pullin Boxershorts van McDaddy zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en altijd voorzien van unieke, kleurrijke prints. In 1999 is dit supertoffe merk ontstaan in het Franse Hossegor, een idyllisch kustplaatsje en een bedevaartsoord voor surfers. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot het vetste boxershort-merk ter wereld en in Nederland exclusief verkrijgbaar in onze webshop!

pullin boxershort
Unieke designs en topkwaliteit

Pullin: geen-gat-garantie

Dankzij de combinatie van polyester en elastaan zijn de boxershorts van Pullin praktisch onverwoestbaar. Dat in combinatie met de HD-bedrukking zorgt ervoor dat de boxershorts zelfs na een jaar dragen er nog net zo uitzien als op de dag dat je ze uit de verpakking haalde. En niet onbelangrijk: GEEN GATEN!

Luxe boxershorts

Als je de luxe boxershorts van Pullin eenmaal hebt gedragen, wil je nooit iets anders meer. Dat mag je van ons aannemen. De combinatie van ultiem draagcomfort en supervette prints maken van deze boxers een echte must have. Bekijk hier onze kleurrijke collectie en laat je overtuigen!

pullin mcdaddy boxer scheldels skull

Pullin: Maatschappelijk verantwoord

Onze boxershorts worden Maatschappelijk Verantwoord gemaakt en van de eerste tot de laatste stap wordt het welzijn van de planeet in acht genomen.

« It’s time to face the facts – we’re a long way from utopia. We must take action now by creating a new business model with greater consideration for our wellbeing – and that of our planet. »

Emmanuel LOHÉAC 
CEO/Founder of PULLIN

Kleurrijke boxershorts

Onze boxershorts zijn kleurrijk (duh) en voorzien van een unieke print. Omdat deze prints in HD gedrukt kunnen worden, zijn er veel details te zien. Bovendien zullen deze prints niet vervagen naarmate ze vaker gewassen worden. Check trouwens ook eens onze Pullin Dening Jeans!

Wasvoorschriften

Om de boxershorts zo lang mee te laten gaan als we beloven, hoef je eigenlijk niks bijzonders te doen. Het advies is om ze te wassen op 30 graden en vervolgens niet in de droger te doen. That’s it!