Pepe Milan: de kleurrijkste schoenen ter wereld

Pepe Milan schoenen zijn de meest extravagante schoenen van de wereld. Ruim zeventig jaar geleden begon overgrootvader Milan als schoenmaker in het Spaanse Almansa het merk Milan, dat van generatie op generatie werd overgegeven. Inmiddels zijn diens kleinkinderen verantwoordelijk voor de productie van de schoenen, maar ze hebben nog altijd dezelfde kernwaarden: Uniek, extravagant en van hoge kwaliteit.

Ook na tachtig jaar brand het heilige vuur nog volop bij de familie Milan. Met groot oog voor detail zoeken ze elke dag weer naar de meest opvallende, inspirerende en provocerende schoenen. Game on!

klompschoenen
De fameuze klompschoenen van McDaddy

Pepe Milan: handgemaakte schoenen

De schoenen van Pepe Milan worden van neus tot hak met de hand gemaakt, waardoor ze een ongekend hoog draagcomfort hebben. Dat in combinatie met hun unieke uiterlijk, maakt de schoenen van Pepe een must have voor elke man.

pepe milan schoenen
De Baronnen, vaste prik in de collectie

Pepe Milan collectie

Onze hele collectie kun je hier vinden. Heb je een schoen van Pepe Milan gevonden (bijvoorbeeld op zijn eigen site) die wij niet in het assortiment hebben? App dan even naar 0643503587 en wij gaan het alsnog voor je regelen!

Trouwschoenen die opvallen

Ook in de trouwbranche zijn onze schoenen erg populair. Niet gek natuurlijk, want op DE dag wil jij ook een klein beetje de spotlights hebben. Ga je trouwen en wil je die dag graag unieke schoenen dragen? Dan helpen wij je graag! Neem gerust je trouwpak mee naar onze McDaddy Store en wij zoeken het perfecte setje schoenen voor je uit.

Spotlight garantie

Als je met onze schoenen gegarandeerd bent van één ding, is het wel een plekje in de spotlights. Dat kan van redelijk subtiel tot keihard op de voorgrond. Zoek je gewone blauwe, bruine of zwarte schoenen? Dan ben je bij ons helaas aan het verkeerde adres. Wij houden van extravagant, een tikkeltje provocerend en vooral érg mooi.